Team Fastigheter

Information till våra hyresgäster med anledning av coronavirus, covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten med flera myndigheter ger och vår högsta prioritet är våra hyresgästers och våra medarbetares hälsa. Vi måste alla hjälpas åt för att minska smittspridningen av Coronaviruset. I möjligaste mån fortsätter vi vår verksamhet som vanligt men under en period kan det bli en begränsad service till våra hyresgäster.

Hjälp gärna till om du har en granne som befinner sig i en riskgrupp så att denne slipper gå ut i onödan - exempelvis genom att handla mat eller gå till apoteket.

Nedan följer information från SVEFAB som vi anlitar för felanmälan och fastighetsservice.

Information från SVEFAB avseende Corona-viruset

För att du som hyresgäst skall känna dig helt trygg med den tjänst vi på SVEFAB levererar vill vi berätta lite kort om hur vi hanterar Corona (Covid-19) och hur vi säkerställer att ni får all den support ni behöver, när ni behöver den.

-Vi sätter alltid stort värde i att vår arbetande personal är frisk och ej riskerar att sprida smitta eller sjukdom, vi har rutiner vi arbetar efter avseende hygien och kontakt med kunder men nu har vi valt att gå ett steg längre genom att inte ta i hand vid möten, hantera ärenden via telefon etc.

-Medarbetare som vistats i riskområden, eller vars närstående är drabbade av viruset, arbetar sedan två veckor tillbaka hemifrån.

-Vi håller oss ständig uppdaterade med information från Folkhälsomyndigheten, och följer naturligtvis deras rekommendationer.

-Vi arbetar tätt med både kunder och underentreprenörer för att minimera risken för smittspridning, både internt och externt.

-Vi har goda resurser på personalsidan, vilket innebär att vi även vid större personalbortfall kommer kunna uppfylla våra kontraktsmässiga åtaganden.

Om oss

Boende med villakänsla i Margretelund.

Margretelund ligger i Österåkers kommun, 3 mil norr om Stockholm.

Samtliga fastigheter ingår som en naturlig del i Margretelunds villaområden.

Trälhavet och ett flertal strövområden finns inpå knutarna.

Det är gångavstånd till skolor och förskolor, bussar - även direktbuss till Stockholm och Danderyd, livsmedelsbutik med järnhandel och trädgårdsförsäljning, vårdcentral, pizzeria m.m.

Gröna fingrar?

Älskar du att påta i jorden och pyssla i trädgården? - Då är det här något för dig.

Här får du som hyresgäst vara med och sköta om trädgården, känna doften av nyklippt gräs, kanske njuta av dina egenodlade jordgubbar lagom till midsommar.

Våra Lägenheter »

Kontakta Oss

Adress:
Box 330
184 24 Åkersberga

Tel: 08-540 605 25
Epost: info@teamfastigheter.se

Intresseanmälan »